Daan

Heeft iets met auto’s. Het liefst wil hij in een dure snelle bak rijden later, daarom wil hij automonteur worden. Als hij er dan niet eentje kan betalen kan hij er altijd nog in rijden, al was het maar voor een proefrit.

Daan heeft momenteel een probleempje. Hij gamet graag en ook best wel veel. Maar zijn cijfers gaan niet zo goed en nu moet hij eerst gemiddeld weer een voldoende staan, dan krijgt hij zijn PS3 weer terug na de kerst. Hij geeft zelf ook wel toe dat het best wel afleidend is. “Sommige klasgenoten spelen de hele nacht door, dat is niet zo verstandig. Als ik zelf de keus had zou ik dat misschien ook wel doen en dat is niet goed.”

Los van het feit dat Daan elke dag meer dan 30 kilometer op de fiets zit voor school gaat hij soms ook te wielrennen met zijn ouders. Ook zit hij op judo. Hij heeft de gele band met bruine slip. “Ik doe geen wedstrijden, want dan zou ik alleen maar verliezen.” Voor Daan is het een uurtje lekker uitleven.

Sociale media doet Daan eigenlijk niet aan. Wel YouTube, dat is ook wel een soort sociaal netwerk. Maar verder is Daan sociaal genoeg; het liefst kwebbelt hij de hele dag door.