Denise

Is Argentijns, maar woont nu al weer twee jaar in Nederland. Haar vader is Nederlands, haar moeder woont in Argentinië, Ze hebben een tijd in Nederland gewoond en een tijd in Argentinië. Twee jaar geleden is ze met haar vader weer meegegaan naar Nederland.

Ze kwam toen in de tweede van het voortgezet onderwijs en heeft hard moeten knokken om het niveau te halen. Het ging steeds een stuk beter en uiteindelijk wil ze volgend jaar naar de Havo om daarna te International Business and Languages te doen. Zo kan ze later bijvoorbeeld voor een multinational gaan werken en wat van de wereld zien.

Naast school sport ze 5 keer per week in de sportschool en vindt ze het leuk om te kleding te maken. Ze volgt naailes en gaat haar eigen galajurk maken.

En over een paar jaar horen we meer van haar want ze wil meedoen aan een talentenjacht omdat ze vindt dat ze goed kan zingen.

Denise heeft een eigen willetje. Als ze iets wil dan gaat ze daar voor. Dat is een uitstekende eigenschap, maar kan soms ook wel eens botsen. Ze vindt zichzelf wel een van de serieuzere in de klas, ze wil er iets van maken en sommige klasgenoten lijken meer bezig te zijn met andere zaken.