Einte

Vindt de CKV middagen op school het leukst. Waar de afkorting voor staat wist hij niet meteen, maar dat betekent vast Culturele en Kunstzinnige Vorming. Dat past prima bij Einte. Hij is vaak druk bezig met van alles en nog wat. Zo maakt hij bijvoorbeeld dingen op schaal na en vindt hij het ook erg leuk om filmpjes te maken.

Het maken van de filmpjes wordt steeds professioneler. Hij zet ze nu in elkaar met After Effects voor vette intro’s en hij is samen met vrienden bezig om ook uitgebreidere afleveringen te maken. Dan moet je natuurlijk scripts schrijven en van te voren bedenken wat je wilt filmen.

In de weekend is hij vaak bij de boer te vinden. Dan mag hij de koeien ophalen op de quad of dingen schoonmaken. Het liefst is hij dan met de mechanische dingen bezig, niet zozeer met het vee.

Later wil hij het liefst een eigen kermisattractie. Einte vindt de Breakdance helemaal geweldig. Het lijkt hem dan ook fantastisch om zelf zo’n attractie te hebben en er mee rond te reizen.

Einte verveelt zich niet zo snel en is praktisch ingesteld. Er is altijd wel iets te doen. Soms is hij wel eens impulsief, maar dat heeft ook zo zijn voordelen. Dan gebeurt er tenminste iets.