Fardou

Is best wel een beetje kritisch op zichzelf. Niet dat ze dat met zoveel woorden zegt. Maar tussen de regels door wordt dat wel duidelijk.

Fardou kan geen dag zonder haar mobiel. Een dag geen mobiel is een dag niet geleefd. Hoe moet je anders in contact blijven met je vrienden? Ze krijgt wel regelmatig volgverzoeken, maar als ze de persoon niet kent of als die uit het buitenland komt dan accepteert ze die niet. Ze stond eens op een website en toen kwamen er veel volgverzoeken van jongens. Maar die verdwenen als sneeuw voor de zon toen ze een foto postte, waar ze samen met haar vriendje op stond.

Puistjes, stemmingswisselingen en onzekerheid zijn volgens Fardou zaken die bij de puberteit horen. Onzekerheid over de juiste kleding en of je haar wel goed zit. Misschien ook nog wel een beetje over de tanden die nu pas wisselen. Dus ook geen brede glimlach op de foto vandaag, maar dat komt wel weer.

Ze is zelfstandig en trouw. Ze doet aan korfbal en gym is het leukste vak op school. Voor de rest praat ze niet zo graag over zichzelf.