Hetty

Kan niet goed tegen onrecht. Dan komt voor haar zelf op of voor een ander en dat is niet altijd handig. Vorig jaar had ze wat te veel lol in de klas, werden leerkrachten niet altijd even respectvol behandeld en waren de cijfers ook niet zo geweldig. Ze mocht wel door naar het volgende leerjaar, maar dan wel in een andere klas. Dat gaat nu wel iets beter, deze klas is veel rustiger en er zitten veel minder meisjes in. Voor Hetty te rustig, verstandig is saai.

Hetty laat zich misschien wel iets te veel beïnvloeden door haar omgeving. Ze houdt zich niet gedeisd om het zo maar te zeggen. Wat dat betreft is het dus een echte puber. Beetje de bitch uithangen op school en zo. Ze zit op voetbal, maar ook in het team gebeurt wel eens wat. Dat je daar bij betrokken raakt is dan weer jammer. Aan de andere kant is ze dingen ook weer snel vergeten, er moet tenslotte gevoetbald worden.

Op de vraag waar ze goed in is, is het even stil. Ze kan goed voor zichzelf opkomen, maar ze legt ook snel contacten. In de supermarkt gaat het niet zonder een praatje. En ze kan slecht tegen onrecht, maar dat hadden we al gezegd. Eigenschappen die best belangrijk zijn als je advocaat wilt worden of event-manager.

Haar vrienden zijn belangrijk. Daar brengt ze veel tijd mee door. Meestal zijn het jongens, met meisjes onder elkaar heb je eerder gedonder.