Jasper

Is bijna 14 jaar, maar nog steeds een beetje klein voor zijn leeftijd. Dat komt deels door de medicijnen die hij gebruikt. Jasper heeft ADHD en kan zich niet altijd goed concentreren en is snel afgeleid. “Ik ben soms druk in mijn hoofd en opletten is best wel moeilijk.” Als hij zijn medicijnen eens vergeet dan is hij best wel heel irritant zegt hij zelf.

Maar het weerhoudt hem er niet van om later bij de politie te willen. Dan moet je veel sporten en rijden met auto’s en het is spannend werk.

“Als je puber bent dan krijg je haar (op plekken waar dat eerst niet groeide, bijvoorbeeld onder je oksels) en de baard in je keel.” Daar heeft Jasper nu nog geen last van. Als enige jongen in de klas maakt dat ook niet veel uit. In het land der blinden is eenoog koning, nietwaar?

Jasper is een sociale jongen. Zijn vrienden en vriendinnen zijn belangrijk voor hem. In zijn vrije tijd is hij vaak aan het gamen op zijn playstation. Minecraft en GTA hebben dan de voorkeur. Sporten doet hij nu even niet, maar misschien gaat hij wel weer op voetbal. Dat deed hij vroeger en dat kon hij best wel goed.