Judith

Is tegenwoordig meer te vinden in Sneek dan in haar woonplaats. Ze koos als enige van de klas voor een avontuur in Sneek, omdat die school haar fijner leek. Judith heeft daar nog geen spijt van gehad, de klas waar ze in zit is fijn. Iedereen kan goed met elkaar overweg en er worden geen mensen buitengesloten. Zelfs niet als je geen snapchat hebt bijvoorbeeld.

Zelf heeft ze wel Snapchat. En Instagram en Whatsapp natuurlijk. Ze volgt bijvoorbeeld de deelnemers aan Holland Next Top Model, niet omdat ze zelf model zou willen worden, maar het is leuk om te zien wat ze doen als je ook het programma volgt. De mobiel is niet meer weg te denken. Het is ook meteen de grootste verandering voor haar sinds ze op het voortgezet onderwijs zit.

Judith laat zich niet zo snel beïnvloeden, ze gaat haar eigen gang. Ze volleybalt in Sneek en zit op paardrijden. Ze is sociaal en kan met iedereen wel goed opschieten. Ze heeft nog geen idee welke kant ze later op wil, maar talen liggen haar niet zo. Biologie vindt bijvoorbeeld veel leuker.