Krista

Hoorde van Puur Puber via haar vriendin die ook meedeed. Krista vond het concept dat je zonder make-up op de foto gaat een goed idee. Zelf gebruikt ze ook bijna nooit make-up. Nergens voor nodig.

Ze voetbalt en volleybalt en daarmee is ze zes dagen in de week bezig. 2 keer voetbaltraining, 1 keer voetbalwedstrijd, 1 keer volleybalwedstrijd, 1 keer keeptraining en nog een volleybaltraining. Lekker sportief bezig zijn en vanzelfsprekend twee teamsporten. Krista is van de samenwerking. Dat is ook de reden dat ze voor het Jenaplan onderwijs koos. Dit bevalt haar heel goed. Daarbij moet je veel samenwerken en doe je veel projecten. Ook bepaal je zelf je planning. En door de verschillende niveaus in de klas is er altijd wel iemand die jou kan helpen of jouw hulp kan gebruiken.

Vragen om boos te kijken voor de camera heeft geen zin, dat kan ze toch niet. Ze lacht liever en daar is ze best goed in. Het was nog best lastig om een foto uit te zoeken, want ze vond ze allemaal mooi. Maar deze is het geworden.