Marrit

Vond dit de leukste foto. Ze was één van de eersten die reageerden toen een mentor van de klas Puur Puber onder de aandacht bracht. Het leek haar ‘wel leuk’ om mee te doen.

Marrit is niet moeilijk. Of ze moeilijk denkt komen we niet te weten, ze laat niet zo veel los. Wel dat ze school niet leuk vindt. Nog dit jaar afmaken en dan gaat ze Maatschappelijk Zorg volgen op de Friese Poort. Wat ze later daar mee gaat doen weet ze nog niet precies.

Sport? Mwah, neuh. Hobbies? Neuh, niet echt. Waar ze goed in is? Dat weet Marrit niet zo goed. Ze houdt wel van een feestje en kan met iedereen goed opschieten. Ze mag graag andere mensen helpen. Maar soms is ze een beetje lui, komt ze moeilijk op gang. Het zal vast aan de puberteit liggen.

Ze heeft wel drie baantjes. Oppassen, vakkenvullen in de supermarkt en in de zomermaanden helpt ze in een viswinkel. Valt dus best een beetje mee met die luiheid.

Als de mobiele telefoon ter sprake komt dan moet ze toegeven dat die vaak in beeld is. Zeg maar gerust dat die eigenlijk altijd aan staat, tenzij het niet mag of kan. Je moet natuurlijk wel bijblijven met snapchat, whatsapp, instagram en alle andere zaken. Al geeft ze toe dat het vaak nergens over gaat, maar het is zo leuk.