Matthijs

Wil later graag iets met (buiten)sport doen. Hij spaart nu voor een racefiets, want dat lijkt hem helemaal super. Hij wil ook graag op de fiets naar school, dat is zo’n 20 kilometer fietsen. Maar zijn ouders zijn een beetje bang dat hij dan niet op school komt, maar waarschijnlijk mag hij het na de kerstvakantie gaan proberen.

Hij gaat nu namelijk met de taxi, Matthijs heeft ADHD en gaat daarom naar het VSO. Daar gaat het best goed, maar hij is een uitsteller. Hij kan snel leren en pikt zaken snel op, maar als je dan denkt dat het morgen ook nog wel kan dan schiet je daar niet zoveel mee op.

De mobiel wordt het meest gebruikt om te Whatsappen. Zijn vrienden kent hij vooral van school en die komen overal en nergens vandaan. Afspreken is dus wat lastiger en dan is Whatsapp of skype best handig. Verder speelt hij toch wel twee uurtjes per dag racegames op de PC. Hij heeft een racestoel met stuur en zo.

Matthijs vindt zichzelf energiek en impulsief, maar wel sociaal. Hou zou niet weten wat jij zonder zijn vrienden moest. En hij had veel zin in de fotoshoot voor Puur Puber, want hij houdt er wel van om nieuwe dingen te doen. Want anderen daar van vinden maakt hem niet zoveel uit.