Nynke

Zit even in de lappenmand. Door een nog niet ge√Įdentificeerde aandoening is het kraakbeen in haar heup aangetast en voor het grootste deel verdwenen. Daarom moet ze nu elke twee weken naar het ziekenhuis voor een infuus met medicatie die dit proces moet stoppen. Dus niet meer voetballen en paardrijden. Gelukkig kan ze wel naar fitness om de spieren wat op peil te houden.

Nynke kan goed praten. En daarbij is ze ook nog eens erg nieuwsgierig dus weet ze overal wel wat van. Ze kon ook prima uitleggen wat de bedoeling van het project was. Dat je ook prima jezelf kunt zijn zonder make-up. Of Nynke zonder make-up kan weet ik eigenlijk niet, maar ik ben er vrij zeker van dat voor Nynke kleding wel belangrijk is. Je moet er wel een beetje leuk uitzien toch? Dat ze niet elke dag kan shoppen is wel jammer en ze heeft ook nog eens een dure smaak. Dat wordt dus een baantje zoeken later.

Huiswerk en puistjes zijn de grootste nadelen van het puberen. Voor de rest valt het wel mee, In haar schaarse vrije tijd gaat bij het voetbal kijken in het weekend en soms met haar vader te metaaldetectoren. Niet zo vaak, maar ze heeft de oude detector van haar vader gekregen toen die een nieuwe kocht. Dus gaan ze nu soms samen op pad. Ze heeft al een zilveren vingerhoed gevonden.

Nynke mag graag een beetje op de voorgrond treden. Zo’n fotoshoot voor PuurPuber past precies in het plaatje. Wat ze later wil worden weet ze nog niet. Wie weet wordt ze wel manager. Ik zie wel een toekomst als presentator.